18.12.2014

It's not easy facing up when your whole world is black


Oon ihan painted black ja jumissa. En jaksa liikkua, oon ihan lopussa. Väsyttää vaan ja itkettää. Noh, onneksi tulee loma. Ehkä sieltä löytyy enemmän valoisia aikoja. Oon ihan melkein varmasti hakemassa lukioon, koska nää ihmiset mun koulussa masentaa päivä päivältä enemmän. Tulee ihan väsy fiilis kun vaan koittaa väkisin joka päivä jaksaa.

Itsenäisyyspäivänä käytiin taas vanhempien tykönä syömässä. Tein sinne taas voikkarikakun, kun äiti sitä nätisti pyysi. Parempaa tuli kuin viimeksi.


Ai niin, ja pahoittelen kirjoitukseni viivästymistä, taas vaihteeksi kone oli huollossa parisen viikkoa. Ja tässä sitä kosmetiikkaa jota tilasin netistä: Blush professional:in tuotteita.
Peitevoide- /varjostuspaletti. Oon ollut tyytyväinen tähän, on pysynyt hyvin iholla, eikä oo liian rasvanen.
Ja sitten pari luomiväriä. Pigmentti on hurjan hyvä,  - verrattuna siihen, kun olen tottunut halpispaskaa käyttämään.
Ja viimeiseksi, -mutta ei vähäisemmäksi jäänyt primer. Tää on tehnyt luomiväreistä hirmu kestäviä, jopa niinkin kestäviä, ettei kahdeksan tunnin koulupäivän jälkeen oo luomivärit luomivaossa.


Joulu jänskättää, eikä oikeen innosta kuitenkaan. Parempi puolikkaani halusi, että viettäisin tänä vuonna joulua, edes jollain tasolla, etten ala mökö-mököksi ja piiloudu lukkojen taakse.

Täytyy jaksaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sää olet ilmeisesti uusi hallitseva voileipäkakku mestari! Onnittelut ^^ oot kyllä ihan sairaan hyvä piirtämään, mikä on sun lempi työ minkä oot ite tehny? Saisko kuvaa?? :) Ja oliko noi meikit ihan järkyttävän kalliita? Et onko tällasella perusköyhällä nuorella varaa ton tyylisiin meikkeihin. Itsekkin lukiolaisena kyllä suosittelen lukiota (Y) Ei oo niin rankkaa ku kaikki aina väittää, lukee vaan läksyt ni pääsee hämmentävän helpolla :)

Mr.Monday kirjoitti...

Hahha! En oikeen noista piirroksista tiiä, en ole enää niin kauheesti piirtänytkään, -mitä nyt tunneilla koulussa tylsyyttä täyttäessä. Voin joku laittaa kuviakin, jos vain saisin aikaseksi piirtääkin joskus.

Meikit oli suhteellisen edullisia laatuun nähden. Täälläkin kukkaro on aika kevyt, mutta ajattelin, että satsaan laadukkaampiin, niin ei tarvitse ostaa niin usein. Luomiväripaletti taisi olla n.17 € ja peitevoidepaletti n. 13 €. Primerin oli about 7-10 €. Että kyllä kun kerran maksaa vähän enemmän niin säästää loppujen lopuksi.

Ajattelin pyrkiä käymään lukion parissa vuodessa, joten saattaa tulla rankempaa, koska haluan valmistua kuitenkin ajallaani. Täällä en viihdy, joten ajattelin että se olisi varmaan paikka, jossa olisi samankaltaisia ihmisiäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Ei ne olekkaan sitten niin kalliita thank god! Ihan hyvä ratkaisu toi lukion kyllä juu, ei siinä mitään taida kyllä menettääkkään ja jos et viihdy siellä niin ainakin saat yleissivistystä :D

Mr.Monday kirjoitti...

Totta tuokin ja sen lisäksi voi päästä helpommin tiettyihin ammatteihin, näin tulevaisuutta miettien. Toivon vaan, että saan asiat järjesteltyä niin, että saan tämän scheissen lopetettua ja katseen eteenpäin :--)