3.11.2014

Huomenna muistan, miksi tänään en jaksanut hymyillä.

Siivosin keittiön. Se tuoksuu sitruunalta nyt.

 

 


Kaksi tuntia koulua. Matikasta saan jättää tunteja välistä opettajan luvalla. Mitä vähemmän koulua, sen parempi. Luultavasti haen ensi kevään hauissa jonnekin muualle. Saa nähdä, riippuu miten ensi maaliskuun erikoistumisessa menee ja miltä silloin tuntuu.

Ulkona on synkkää ja kylmä, vaikka meidän (rikkinäinen) lämpömittari näyttää aina kesän kuumuutta. Kauhea stressi, en tiedä mistä johtuen. Päänsärky alkaa olemaan päivittäistä. Tarttisko tehdä jotain, en tiedä. Oon niin jumissa kun vaan voin olla, täälä ihmiset ei juttele mulle. Pitävät outona ja ihmeellisenä, typeränä. Päivä päivältä mun on vaan huonompi olla tuolla koulussa.

 

Mun pelastus on tämä koti täällä. Onneksi edes jossakin on hyvä ja turvallinen olla. Paikka, jossa ei tarvii ajatella mitä ne muut ajattelee musta.

 

Onneksi edes jollakin opettajalla on huumorintajua (ks. kysymys 12)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi taulu! :D (Y) Ikävää että siellä koulussa ei oikeen suju :/ mihin oot aatellu hakea jos nyt sit aijot vaihtaa koulua?

Mr.Monday kirjoitti...

Itseasiassa ei mitään käryä vielä, luultavasti jokin käytännöllisempi puoli. Täällä opiskelu on hyvin teoreettista, eikä oikein jaksa innostaa. Vertaisin tätä koulua lukioon ilman koeviikkoja. Nyt on vielä hetki aikaa harkita, ennen tulevaa yhteishakua. :---)