17.9.2012

Se on minä tai maailma

Taas on se aika vuodesta, jolloin vanhempien omat pullamössö prinsessat ja muut mussukat ja mössykät lähtee rippikouluun. Moni haluaa sinne sen takia, että on kuullut leireistä vain mukavia asioita/rahan takia. Mut pakotetaan. Mut pakotetaan menemään sinne niitten pertti-marja-erkki-lilja mussunmuu prinsessojen kaartiin. Ja uskomaan siihen saatanan jesse setään. Oikeesti? Mikä moraali? Miksi me uskotaan? Mihin me uskotaan? Loiko meidät joku? Jos loi, niin mikä? Olemmeko yksin täällä kylmässä helvetissä? Onko muut oikeasti ihmisiä? Olenko minä ihminen? Olemmeko sairaita? Mikä on normaalia? Onko jossain muuta elämää? Mitä löytyy linnunradan toiseltapuolen? Onko taivas totta? Mihin kaikki loppuu? Mihin lopussa kaikki päätyy? Vai päätyykö minnekkään? Miksi taivaankansi on sininen? Miksi siellä leijailee noita valkoisia hahtuvia, joita kutsumme pilviksi? Miksi saastutamme elinpaikkamme? Koska pitää ruveta säilömään puhdasta ilmaa? Milloin loppuu kysymykset? Milloin ääni ei kuulu? Näemmekö väärin? Miksi näemme? Kuka keksi homofobian? Kuka siihen uskoo? Tai miksi uskoo? Kuka keksi jumalan? Vai keksikö kukaan?

Mulla on sitten ollut teijän kaikkien edestä huonoja naamapäiviä, ihan vaan FYI.


 Tehtiin tossa perjantaina siskon kanssa kuplateetä... Oli muuten helvetin pahaa. Nuo klöntit/sammakonkutua muistuttavat palloset (joita kutsumme tapioka helmiksi) maistuis ihan buranalta, jos sitä jää imeskelemään.

Lauantai päivällä Nea tuli tänne. Tuli siinä sitten napsaistua neitisen hiusten latvat pois, ja vähän tungettua sinne hoitavia öljyjä. Sen jälkeen hipsittiin raa´asti pyörällä polkien Veeralle. Mentiin siinä sit kaksin yhellä pyörällä. Veera oli alkupaloiks tehny jotai ruisnappeja mis oli jotain tuorejuusto-kala-tilli-smägeä. Ne oli hyviä. Sitte tuli pääruoan vuoro. Pastaa mis oli jotain kookosmaitoa(?!). Se oliki sitten nii pahaa ettei kukaa syöny sitä. Sit se oli tehny jotain oikeen äklö makeeta kakkua. :D

Sitte sunnuntaina lähettii sieltä ja eipä siinä sitte oikeen mitää. Tänää oli taksvärkki päivä= jokainen joutuu tekee töitä 10€ edestä, ja sit se viedää koululle ja koulu lahjottaa sen johonki hyväntekeväisyyteen. Mä olin sit vaa kotona ja siivosin keittiön kaappeja ja tasoja.

Ps. 30mm venytys vetää mua puoleensa pahasti </3

Ei kommentteja: